dijous, 3 d’octubre de 2013

Novetats de la 2a Pujada del Nas del Gegant - Ford Tarraco Center

Premi de 100 euros pel corredor que superi el rècord absolut de la prova

El corredor o corredora que millori el rècord absolut de la prova (actualment en mans de José Lozano amb 15 minuts i 33 segons) rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros. En cas que el rècord sigui superat per més d'un corredor, es lliurarà el premi al corredor que obtingui el millor temps


Premi especial del Jaç pels guanyadors absoluts masculí i femení 

Els guanyadors absoluts de la prova, tant en categoria masculina com femenina, tindran un premi especial gentilesa dels apartaments turístics "el Jaç". El premi consistirà en una nit per a dues persones als apartaments turístics "el Jaç", situats al centre històric emmurallat de Montblanc. Podeu trobar més informació sobre el Jaç al següent enllaç: http://www.eljacmontblanc.com/


Pujada caminant al Nas del Gegant

A la 2ona Pujada al Nas del Gegant-Ford Tàrraco Center també es podrà realitzar l’ascensió caminant de forma no competitiva. Els caminadors hauran de sortir a les 10:00 h en direcció al cim del Tossal Gros i distribuir-se per tot el recorregut de la cursa i així animar els corredors en el trams més difícils i costeruts.

La inscripció per fer la pujada caminant és gratuïta, i es podrà fer a partir de les 9 del matí el mateix dia de la cursa. Els 50 primers inscrits rebran l'obsequi d'una samarreta.


PH-Quirogel oferirà servei de massatge pels corredors

Tots els corredors que ho desitgin podran disposar d'un servei de massatge a càrrec d'un dels nostres patrocinadors, PH-Quirogel, un producte que optimitza el to muscular i ajuda a prevenir possibles ruptures musculars i sobrecàrregues.