dimarts, 5 de novembre de 2013

Acte de presentació de la 2a Pujada al Nas del Gegant - Ford Tarraco Center

El proper divendres 8 de novembre a les 7:30 de la tarda es farà la presentació de la 2a Pujada al Nas del Gegant - Ford Tarraco Center. L'acte tindrà lloc a Cal Xixonenc, un dels patrocinadors de la cursa.

Dibuix fet per Xavier Iborra
El gruix de la presentació serà comentar les novetats i els atractius de la cursa d’aquest any, així com mostrar el dibuix que presideix el cartell i samarreta d’aquesta segona pujada, fet per Xavier Iborra, de XD Creacions.

A l’apartat de novetats,  aquesta edició compta amb un premi de 100 euros pel corredor que superi el rècord absolut de la prova. El corredor o corredora que millori el rècord absolut de la prova (actualment en mans de José Lozano amb 15 minuts i 33 segons) rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros. En cas que el rècord sigui superat per més d'un corredor, es lliurarà el premi al corredor que obtingui el millor temps.Per altra banda, també hi haurà un premi especial pels guanyadors absoluts masculí i femení. Els guanyadors tindran un premi especial gentilesa dels apartaments turístics "el Jaç", que consistirà en una nit per a dues persones.


Una altra de les novetats interessants en aquesta edició de la cursa serà la pujada caminant al Nas del Gegant. Aquest any es podrà realitzar l’ascensió caminant de forma no competitiva. Els caminadors hauran de sortir a les 10:00 h en direcció al cim del Tossal Gros i distribuir-se per tot el recorregut de la cursa i així animar els corredors en el trams més difícils i costeruts.La inscripció per fer la pujada caminant és gratuïta, i es podrà fer a partir de les 9 del matí el mateix dia de la cursa. Els 50 primers inscrits rebran l'obsequi d'una samarreta.


També cal destacar que tots els corredors que ho desitgin podran disposar d'un servei de massatge a càrrec d'un dels nostres patrocinadors, PH-Quirogel.

Per últim, una de les novetats importants és que l'equip millor classificat  guanyarà el premi d'un magnífic pernil. De fet, aquest premi està pensat per fomentar la participació de membres d’un mateix equip. Per establir qui guanya aquest premi, es calcularà la classificació per equips agafant els temps dels 3 millors classificats absoluts de cada equip (sense distinció de categoria sènior/veterà o masculí/femení). La suma dels 3 temps serà el temps de l'equip. L'equip que hagi sumat menys temps s'endurà el premi.

Recordar que la cursa serà l’1 de desembre i que a la pàgina web de la cursa es podrà trobar tota la informació i es poden inscriure els corredors, així com seguir les novetats: http://www.nasdelgegant.cat/, També hi ha molta activitat a les xarxes socials, a https://www.facebook.com/PujadaAlNasDelGegant i https://twitter.com/CucotNocturn