dimarts, 14 de novembre de 2017

Un pernil per al millor equip

Si encara no sou 3 membres d'un mateix equip apuntats a la modalitat de cursa Nas Clàssic, heu de saber que com ja és tradició a la Pujada al Nas del Gegant, el millor equip classificat s'emportarà de premi un pernil. No espereu més i aneu a convèncer els vostres companys!!!

Les inscripcions es poden formalitzar a través del portal de la FEEC fins el proper dimecres 22 de novembre.

Per calcular la classificació per equips s'agafaran els temps dels 3 millors classificats absoluts de cada equip a la modalitat Nas Clàssic (sense distinció de categoria senior/veterà o masculí/femení). La suma dels 3 temps serà el temps de l'equip. L'equip que hagi sumat menys temps s'endurà el premi.

Des de l'organització us animem a inscriure'us amb el vostre equip. Per participar a la categoria caldrà haver inscrit almenys 3 participants. Si alguna de les persones que ja estan inscrites vol entrar a formar part o canviar-se d'equip, que envii un correu a nasdelgegant@gmail.com per sol·licitar-ho.

ATENCIÓ: Els que sou federats, automàticament se us assigna el club pel qual esteu federats a la FEEC. Si us plau, comproveu que aquest és l'equip pel qual voleu córrer, i si no és el cas, sol·liciteu el canvi a través de correu alectrònic.

Aquí podeu consultar el llistat d'inscrits a la cursa.