dissabte, 15 de setembre de 2018

Obrim inscripcions a la 7a Pujada al Nas del Gegant

El proper dilluns 17 de setembre s'obren les inscripcions de la 7a Pujada al Nas del Gegant, que es celebrarà el dissabte 3 de novembre de 2018.

Aprofita l'oferta dels primers dies i inscriu-te per només 9 euros si estàs federat, o 15 euros si no ho estàs. Pots trobar tota la informació sobre inscripcions i reglament de la cursa a la pàgina d'inscripcions.

La principal novetat d'aquest any és que la cursa s'ha integrat al nou Circuit KV del Camp de Tarragona, que agrupa algunes de les millors curses verticals de la província.

Per obtenir més informació podeu consultar el Reglament del Circuit KV i també el Ranking del Circuit KV 2018. Recordeu que la Pujada al Nas del Gegant és l'última prova puntuable del Circuit.

Enguany, per simplificar la organització i contribuir a la viabilitat de la cursa, només es podrà disputar la prova NAS CLÀSSIC.

Les inscripcions poden fer a través del portal de la FEEC i s'hi pot accedir clicant al següent enllaç: Inscripcions a la 7a Pujada del Nas del Gegant.