Inscripcions

El preu on line d’inscripció a la cursa pels federats serà de 9 euros fins el 30 de setembre. Del 1 d'octubre al 1 de novembre, el preu serà de 13 euros.

Si no es disposa de la llicència federativa vigent hi haurà un suplement de 6 € per tramitar la llicència temporal vàlida per la prova.

El preu el mateix dia de la cursa serà de 15 € pels federats i 6 € més pels no federats.

Les inscripcions dels corredors poden fer a través del portal de la FEEC i s'hi pot accedir clicant al següent enllaç: Inscripcions a la 7a Pujada del Nas del Gegant

No restarà cap participant inscrit fins que no hagi realitzat el corresponent pagament.

El lliurament de dorsals es farà el dia de la prova recomanem portar el comprovant de pagament. 

Aquí podeu consultar el llistat d'inscrits.

Les inscripcions dels caminadors es faran presencialment el mateix dia de la pujada a un preu de 2 , no es poden fer online. 


REGLAMENT

 1. Places limitades a 100 corredors per ordre d'inscripció. Les inscripcions on line s'obriran el dia 17 de setembre de 2018 i es tancaran el dia 1 de novembre de 2018. Si encara hi ha places es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa (3 de novembre de 2018), com a màxim 1 hora abans de que comenci. Els corredors que s’inscriguin el dia de la cursa hauran de pagar en metàl·lic. 
 2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s'hagi realitzat el pagament.
 3. El dorsal es podrà recollir a partir d'una hora abans de l'hora de sortida en el lloc de la cursa.
 4. La sortida es donarà davant de l’església de Prenafeta. La sortida als corredors es començarà a donar a les 10 del matí. Caldrà recollir el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida.
 5. El briefing es farà mitja hora abans de l'inici de la cursa. 
 6. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l'assistència de controls en els punts conflictius.
 7. Hi haurà un avituallament líquid al final del recorregut i un esmorzar pels participants al punt de sortida.
 8. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.
 9. Hi haurà quatre categories masculines i femenines: Sub-23 (fins a 22 anys), Sènior (de 23 a 40 anys),  Veterà (de 41 a 50 anys) i Màster (a partir de 51 anys).
 10. La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d'edat entre 14 i 17 anys (ambdós inclosos) podran participar amb un permís dels pares o tutors que presentaran el mateix dia de la cursa. Caldrà que ambdós presentin el DNI.
 11. Properament s'informarà de com es decidirà l'hora i l'ordre de sortida dels corredors.
 12. Els corredors sortiran d'un en un cada minut en funció del total d'inscrits (l'organització es reserva el dret de canviar la freqüència però es compromet a notificar-ho amb antel·lació).
 13. La organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
 14. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d'observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.
 15. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.
 16. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació. 
 17. Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova.
 18. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.
 19. Tots els participants rebran una peça de roba de la cursa i els 3 primers classificats absoluts masculins i femenins rebran un premi. També rebran un premi el primer classificat de cada categoria tan masculins com femenins (els premis no són en cap cas acumulables).