divendres, 9 de novembre de 2012

1a Pujada al Nas del Gegant

El proper dissabte 15 de desembre de 2012 tindrà lloc la 1era pujada al Nas del Gegant. Es tracta d’una cursa de muntanya competitiva en modalitat de cronoescalada individual.

La cursa sortirà de davant de l’església de Prenafeta (Montblanc) per ascendir al cim del Tossal Gros (867 m), conegut de forma familiar per la gent de Montblanc com el Nas del Gegant. El recorregut és curt però intens, ja que té una distància de 2.120 m i un desnivell positiu de 403 m. L’ascensió passa per llocs interessants i espectaculars com un camí empedrat que es dirigeix a l’antic nucli de Prenafeta o la carena final on les vistes sobre les comarques i serralades veïnes són impressionants.

Hi haurà dos categories sènior i veterà, en modalitat masculina i femenina, i premis pels millors classificats absoluts i de cada categoria.

Les inscripcions s’han de fer on line al bloc http://nasdelgegant.blogspot.com/ fins el proper 12 de desembre de 2012 i el preu és de 8 euros federats i 13 euros pels no federats, amb un màxim de 60 corredors.

Hi haurà avituallament a la sortida i cada inscrit rebrà una samarreta amb disseny exclusiu de la cursa.

La cursa està organitzada per Els Cucots Nocturns. Col·laboren el Club Atlètic de Montblanc, Diedre, Club Excursionista Montblanc , Restaurant Cal Gaya, Garcia Vicent, Celler Escoda-Sanahuja, Diputació de Tarragona, Associació de veïns de Prenafeta i Ajuntament de Montblanc. Compta amb el suport de Ford Tàrraco Center, Cal Xixonenc i el Jaç,  Taller Hermanos M. Molina, Club de Tenis Montblanc, Europastry i PH-Quirogel.