dimarts, 9 de desembre de 2014

Un nou èxit en la tercera edició de la Pujada al Nas del Gegant

La consolidació d’aquesta cronoescalada és un fet. El balanç pels cucots nocturns, una vegada més és molt positiu. 

El cucots Nocturns, organitzadors de la Pujada al Nas del Gegant 

A partir de les 9 ja començaven a arribar els caminadors i algun corredor matiner que s’alimentaven amb l’esmorzar que es trobaven a punt. Els caminadors s’anaven inscrivint. A les 10:30 van sortir en direcció al cim i van anar animant als corredors que van anar sortint cada minut, a partir de les 11, i que s’anaven trobant tot el recorregut ple de gent i amb molt ambient.


Entrega de premis amb presència de personalitats destacades

Com cada any, la 3a pujada al Nas del Gegant va ser un èxit de participació. Durant tot el matí hi va haver ambient per tot el poble de Prenafeta, especialment a partir que els participants acabaven l’ascensió (cursa o caminada) i van acabar omplint el Local Social per a presenciar una lluïda entrega de premis amb l’aparició del Gavilan i el Dalí de Valls. L’ambient va ser festiu i animat. 


Es va fer el sorteig de molts lots i finalment es van entregar els premis als guanyadors.


Imatge dels guanyadors

Aquesta cursa no hagués estat possible sense els col·laboradors, els patrocinadors, especialment Finques Moix i Ford Tarraco Center, els principals patrocinadors. 

Conca Senglars, equip guanyador del pernil


Els Cucots Nocturns volen agrair a tothom que s'ha bolcat en col·laborar a tots nivells per fer que la tercera edició de la pujada al nas del gegant fos un èxit.

Finalment, agrair la presència de tothom, sobretot davant les inclemències del temps, ja que va ser un matí fred i ventós.