dimarts, 14 de juliol de 2015

Inscripcions obertes per la 4a Pujada al Nas del Gegant

Ja estan obertes les inscripcions online a la 4a Pujada al Nas del Gegant. Es poden fer a partir d'aquest moment a través del portal inscripshop.com. S'hi pot accedir clicant al següent enllaç: http://inscripshop.com/nasdelgegant2015

Les inscripcions a la cursa es podran fer online fins el proper 16 de setembre de 2015. Hi haurà dues categories: sènior i veterà, en modalitat masculina i femenina. Tindran premi els millors classificats absoluts i de cada categoria.

Fins el dia 31 d'agost hi haurà descompte en l'inscripció online, resultant un preu de 8 € pels federats i 13 € pels no federats. A partir del dia 1 de setembre i fins a tancar inscripcions online el preu serà de 10 € pels federats i 15 € pels no federats.

El preu el mateix dia de la cursa serà de 12 € pels federats i 17 € pels no federats. La cursa es limitarà a un màxim de 100 corredors.

Podeu trobar més informació sobre inscripcions i el reglament de la cursa al següent enllaç: http://nasdelgegant.blogspot.com.es/p/inscripcions.html